Представяме ви интересен разказ на пловдивчанина Светлин Анастасов, изпратен до редакционната

...
Представяме ви интересен разказ на пловдивчанина Светлин Анастасов, изпратен до редакционната
Коментари Харесай

Пловдивчанин: 15 бездомни кучета ме наобиколиха и не можех да мръдна

Представяме ви интересен разказ на пловдивчанина Светлин Анастасов, изпратен до публицистичната поща на Plovdiv24.bg. Случката е от през нощта и е като от сцена от филм на ужасите. Глутница кучета са го били обкръжили и не съумял да мръдне :

Преди дни през нощта, на бул. " Марица юг " сред моста на " Васил Априлов " и ЖП прелеза, изскочиха глутница от към най-малко 15 бездомни кучета. Те обкръжиха колата ми и на няколко пъти се нахвърлиха върху нея.

Стоях на място към 3-4 минути, нямаx опция да помръдна, защото ме бяха обкръжили от всички страни. В моментите, в които се пробвах да избягам, те безусловно изскачаха пред колата ми. Не желаех да ги блъсна. Дори в насрещното ме избутаха в опитите си да избягам. Там и останах известно време, до момента в който не съумях да потегля най-сетне в миг, когато към този момент нямаше кучета пред колата ми.

След минути подадох сигнал на 112, само че не се върнах, защото не желаех отново да ме наобиколят. Мисля че всички или най-малко множеството кучета имаха чипове и си мисля, че по-скоро са избягали от подслон. Аз в последните години съвсем не съм срещал бездомни кучета в Пловдив. 

Ако и вие станете очевидци на нещо, което съгласно вас заслужава да бъде оповестено, можете да ни изпращате сигнали, фотоси и видеа на електронната ни поща , на телефон 0886 598 267 или на фейсбук страницата ни .
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР